Hartelijk welkom bij

Monies Kattenpension & Trimsalon

In het noorden van de provincie Gelderland, en dus centraal gelegen in Nederland staat Kattenpension en Trimsalon ‘Monies’. In de twee ruime pensions bieden wij een liefde- en aandachtsvol logeerverblijf voor katten aan. Dit doen wij uiteraard voor uw vakantietijd, maar ook bij onverwachte noodzaak tot opvang of een kortdurende ‘situatie’ als een verbouwing of verhuizing.

Naast de logeerfaciliteiten bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor katten en konijnen als het gaat om vachtverzorging (trimmen), nagelverzorging en advies en begeleiding bij alles wat komt kijken bij het hebben/houden van katten en konijnen.

Heeft u vragen of wilt u eens langskomen? Neemt u dan gerust contact met ons op:

BEL ONS

+31 6  237 19 427

Reserveren pension
Afspraak trimsalon
Kattenpension

PENSION

vakantieverblijf voor katten

Kattenpension

TRIMSALON

verzorging van uw kat of konijn

Kattenpension

BEESTENPRET

originele speeltjes voor uw kat

Kattenpension

&MEER

voor uw kat of konijn

“Wat een fijne plek om je liefste beestje naar toe te brengen! Monique weet hoe katten en kattenmensen in elkaar zitten en hoe je er mee om moet gaan. Perfect!”

Tineke Duinker, Putten

“Al jaren breng ik mijn twee Britse langhaar poezen bij Monies en naar alle tevredenheid. De ruimtes zijn ruim, met een buitengedeelte. Zeer schoon en fris. Tijdens het verblijf verblijf van de poezen krijg je regelmatig een update hoe het met ze gaat inclusief leuke foto’s. Kortom, een prima kattenpension waar ik ze met een gerust hart achter laat.”

Karoline Sips, Harderwijk

“Heel fijn pension. De poezen worden altijd goed opgevangen, er is veel aandacht voor elk dier en ze worden goed in de gaten gehouden. Ik kan mijn twee poezen elke vakantie met een gerust hart wegbrengen. Het is ook mogelijk om elke dag contact te hebben om te vragen hoe het met ze gaat. Dat stel ik erg op prijs. De binnenruimte is schoon en gezellig, met veel plekjes voor de poezen om hoog of laag te liggen of weg te kruipen. Er is een buitenren waar ze lekker in de frisse lucht kunnen zitten. Wij brengen onze poezen er al jaren heen en dat blijven wij zeker doen.”

Mirjam Sprenger, Zeewolde

“Vandaag onze katten Pien en Boef weer opgehaald. We hebben ze nu voor de derde keer laten logeren bij Monique. Een mooie locatie en ze komen echt tot rust. De kamers zijn heel netjes, Monique heeft veel aandacht en wat ik leuk vind is dat ik via appjes foto’s en video’s krijg van de katten. Wij zijn heel blij met dit adres en als we van deze zomer weer op vakantie gaan, breng ik ze er weer heen met een gerust hart!”

Marco Slaats, Harderwijk

“Sympathieke eigenaresse. Met enthousiasme runt zij het kattenpension. Onze kat is daar 3 weken geweest. Naar tevredenheid. Ook nog getrimd tijdens zijn verblijf. Echt aan te raden.”

Eimert Hoksberg, Ermelo

OVER MONIQUE

Mijn hele leven al een onbeschrijfelijke klik met dieren

In 2007 ben ik met mijn gezin, mijn 3 katten én mijn ouders verhuisd naar een boerderij in Speuld (Gemeente Ermelo) en kon ik eindelijk serieus vorm gaan geven aan mijn lang gekoesterde droom; mijn eigen kattenpension! In dat zelfde jaar behaalde ik het diploma ‘Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit’, omdat de overheid regels stelt aan het bedrijfsmatig omgaan met honden en katten. Ruim 10 jaar verder kan ik intussen genieten van een trouwe en nog steeds groeiende klantenkring, ben ik aangesloten bij branche-organisatie Dibevo, ben ik gediplomeerd katten- en konijnentrimmer en volg ik de opleidingen tot ‘Kattengedragstherapeut’ en ‘Konijnendeskundige’. Voor de trimactiviteiten heb ik in maart  2018 een (tweede) nieuwe locatie in Amersfoort in gebruik genomen.