Kattenpension

Verkorte algemene voorwaarden

Verplichte entingen
Uw kat moet de inentingen tegen niesziekte en kattenziekte hebben gehad. De entingen mogen niet ouder zijn dan 1 jaar of jonger dan 3 weken om uw kat in pension te kunnen nemen. Het is een voorwaarde dat u een geldig vaccinatiebewijs kunt overleggen. Zonder geldig vaccinatiebewijs kunnen en mogen wij uw kat niet in ons pension opnemen.

De pensionkatten worden standaard bij binnenkomst ontwormd middels een tabletje. Dit om wormbesmetting in het pension te voorkomen. Uw kat moet kort voordat hij in het pension komt behandeld zijn tegen vlooien. Katers dienen gecastreerd te zijn.

Annuleren
Bij het brengen van uw kat dient het volledige bedrag te worden/zijn voldaan. Bij eerder ophalen dan wat is afgesproken krijgt u geen restitutie van het betaalde pensiongeld. Het is mogelijk de reservering te annuleren. Bij annulering 3 weken (21 dagen) voor ingang van de pensionperiode brengen wij de helft van het pensiongeld in rekening.

Aansprakelijkheid
De klant geeft door ondertekening van het reserveringsformulier zijn toestemming dat Kattenpension Monies de volledige zorg op zich neemt tijdens de verblijfsperiode van het gastdier, zonder dat Kattenpension Monies hiervoor aansprakelijk gesteld kan worden.

Download Algemene Voorwaarden
De volledige versie van de algemene voorwaarden kunt u downloaden door op onderstaande link te klikken. Mocht u het pdf bestand niet kunnen openen dan kunt u op het Adobe logo klikken om Adobe reader te downloaden

Algemene Voorwaarden Kattenpension Monies